Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alev, kitabının, özeti

Alev Alev Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alev Alev Kitabının Özeti

Alev Alev

Elliden fazla kitabı New York Times listelerinde yer alan yazar Jayne Ann Krentzin sarsıcı romanı
Alev Alev Epsilon Yayınevinde!
İnsanların tüylerini ürpertecek bir yeteneğe sahip olmak, kendinize olan güveninizi sarsabilir Alev Alevin kahramanı Raine de bunu itiraf etme hatasına düştüğünde başına geleceklerden habersizdir Çekici ve bağımsız bir kadın olmasına rağmen yetenekleri yüzünden sıkıntılı bir hayat yaşamış olan halasının öğüdünü dinlemeyen Raine, Detektif Zackle tanışana dek paranormal olmaktan pek memnun değildir Ama kendisini beklemediği bir ruhsal, duygusal ve fiziksel bir çekimin içinde bulunca yeteneklerini kullanmaktan memnun olmaya başlar
Seviştiklerinde birbirine karışan enerji hatları, paranormal alanda, birinin tek başına yapabileceğin-den çok daha fazla genişliyor ve derinleşiyordu Raine bunun nasıl olduğunu anlayamıyordu, ama yalnızca onunla seviştiğinde bütün duyularının çok daha geniş bir yelpazede kullanılabilir hale geldiğini biliyordu Bu etki sevişmelerine büyüleyici bir boyut katıyordu

Yazar : Jayne Ann Krentz
Yayınevi : Epsilon Yayınevi
Sayfa Sayısı : 340
Etiket Fiyatı : 18,00 YTL
Basım Tarihi : Aralık 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com