Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşka, jill, kitap, shalvis, yolculuk, özeti

Jill Shalvis - Aşka Yolculuk Kitap Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Jill Shalvis - Aşka Yolculuk Kitap Özeti

An itibari ile bitirmiş bulunmaktayım ne diyebilirmkiii çokkkk sevdim ben bu kitabı zaten ilk gördüğümde kapağı bana ''beni okumalısın hatice'' izlenimini vermişti :)) ve okumama da vesile olan canım ablalarıma kocaman kocaman teşekkür ediyorum
Yazı boyutu tam da sevdiğim gibiydi çok rahat okudum çeviride gayet güzeldi Konuyu hiç saymıyorum zaten Bu yolculuğa sizde çıkmalısınız Serinin devamını heycanla bekliyorum B u yazarla bizi tanıştırdığı içinde Nemesis yayınlarına ayrıca teşekkür ederimKeyif alarak okudum

Jill Shalvis - AŞKA YOLCULUK bitti ama keşke bitmeseydi Çok severek okudum Romantik ve eğlenceli kitap okumayı çok severim Bu kitapta bu tarzın güzel örneklerinden biriydi bence Kitapta herşey vardı Hayal kırıklıkları, her şeye rağmen yeşeren umutlar, eğlence, aşk, kardeşlik ve dostluk
Şanslı Liman Kasabası muhteşem bir kasaba :) İçimden oraya taşınmak geldi desem yeridir :) Maddie, Tara ve Chloe Birbirine yabancı 3 kız kardeş Annelerini kaybediyorlar ve onlara miras Şanslı Liman Oteli kalıyor Maddie'nin geride bırakması gereken sorunlu bir geçmişi var Şanslı Liman Kasabasında Maddie yi yeni bir iş ve çok güzel bir aşk yani Jax bekliyor Bakalım Maddie tüm bunlar için hazır mı ?
Kardeşler bir yandan birbirlerini tanımaya, bir yandan Oteli yenilemeye çalışıyorlar Şanslı Liman bakalım Onlara da Şans getirecek mi ?
Çok ama çok severek okudum Kitapta eğlence ve heyecanla bereber tutkulu bir aşk da vardı Jax ve Maddie iyi bir çift oldular

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com