Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adam, denizden, gelen, kitabının, özeti

Denizden Gelen Adam Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Denizden Gelen Adam Kitabının Özeti

Denizden Gelen Adam / Yaşanmış Deniz Hikayeleri

Sanki dördü birden teknenin dalgalarda süzülürken çıkardığı sesi dinlemek için sözbirliği etmişlerdi Çıt çıkmıyor, engin denizden başka bir şey görünmüyordu Sertel, dümenden geriye doğru başını çevirdi, tam bu anda derinden bir ses çalındı kulağına Ya da öyle geldi
Karısıyla birbirine baktılar "Duydun mu?" dedi fısıltı halinde Diğerleri saçmaladığını düşünürler diye korkmuştu "Evet" dedi karısı "Sanki denizden bir inilti geldi" Çok geçmeden tekrar duygular; Belki bir inilti, belki bir feryat Ama kesinlikle insan sesi
Gerçek kahramanlar, gerçek olaylar
Birbirinden heyecanlı öyküler
Bu kitapta Türk denizciliğinin ve basının usta kalemi Turgay Noyan, denizle insanoğlu arasında tarih boyunca süren, bitmez tükenmez oynaşmaları günümüzden örneklerle anlatıyor
Aralarında denizin bağışlayıcı yanını gösteren hikayeler de var, gaddarlaştığı zamanların da

Yazar : Turgay Noyan

Yayınevi : Naviga Yayınları

Sayfa Sayısı : 202

Etiket Fiyatı : 15,00 YTL

Basım Tarihi : Şubat 2007

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com