Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
emir, kitap, özeti

Emir - Kitap Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Emir - Kitap Özeti

Emir Kitap Özeti
Kitap yazari: Jeffrey ARCHER / Baysan BAYAR
Connar Fitzgeraldin bir aydınlık bir de karanlık yüzü vardır Aydınlık yüzü; İyi bir aile babası, iyi bir vatandaş ve mükemmel bir eş olmasıdır Karanlık yüzü ise emekliliği yaklaşmış profesyonel bir CİA ajanı olması ve bunu da 28 yıl boyunca eşinden saklamış olmasıdır Tüm görevleri titizlikle ve her zaman başarılı bir şekilde yerine getiren Connor sonunda, aslında kendi kuyusunu kazdığını, örgütte bir düşmanı olduğunu ve bu yüzden bir takım çıkar ilişkilerine yem olduğunu görecektir Bu karanlık yüzünde ABD Başkanı, Rus Devlet Başkanı, Rus Mafyası ve CİA kendi çıkarları doğrultusunda ona tuzaklar kurmaktadır Connor aydınlığa adım atabilmek için tüm bilgi ve becerilerini kullanmaya başlayacaktır Connor son görevi olan; Kolombiya Başkan adayını öldürmeyi başarır Görevini tamamlar ve artık rahat edeceğini ve emekliliğine kadar huzurlu olabileceğini düşünürken, Dexler ona Cleevelandda bir görev verir Böylelikle onu uzaklaştıracak ve başkan adayı suikastının kendisi tarafından planlanıp Connere uygulatıldığını Tom Lawrence öğrenemeyecektir Dexler Connere; Cleeveland görevini kabul etmemesinden sonra StPetersburgda (Rusya )yaşayan Rus Devlet Başkanı Adayı olan Victor Zerimskiyi öldürmesi talimatını veriyor Ve bu emrin ABD Başkanı tarafından verildiğini söylüyor kendisine Halbuki bu gerçek değildir Lawrence de seçimleri kazanabilmek için “Silahlarda indirime gidilmesi” yasa tasarısını yasallaştırmaya çalışıyor ve Zerimskinin başkan seçilmesi durumunda da bunu başaramayacağını biliyor Lawrence aynı zamanda Guzman suikastında da CIA parmağı olduğundan şüpheleniyor CIA bunu inkar etse de bu durumu araştırmak için Jacksonı kiralıyorlar Dexler kendini Guzman suikastından aklayacaktır Jacksonda ısrarla Connar ı takiptedir Ancak, Jacksonın Connere vefa borcu vardır ve Dexleriyi alt edebilecek tek kişinin Conner olduğunu bilmektedir Bu nedenle Conneri kurtarmak için Rusyanın en büyük mafyasının şefi olan Romanova gider Romanov, Conneri kurtarmayı kabul eder ve elbette ki bununda bir karşılığı olacaktır Rusya adaletinin vermiş olduğu idam kararının uygulanmasına 8 dk kala Romanov, Jackson ile Connerin yerini değiştirmeyi başarıyor ve Jackson idam edilerek Connera olan vefa borcunu da ödemiş oluyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com