Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, başladığı, biter, kitabının, yürekte, özeti

Her Aşk Başladığı Yürekte Biter Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Her Aşk Başladığı Yürekte Biter Kitabının Özeti

Her Aşk Başladığı Yürekte Biter

Şairi var eden duygusal zarafetine, görünmeze, bilinmeze ve hep sevgiye yol alan gönül sanatçılığına şahidim Mehmet Tokatın Ondaki darası alınmış sözlerin, bu şehrin sokaklarına ve kelimelere döküleme-diğinden dolayı bir hikayesi bile bulunmayan ayrılıklara ait sözler olduğunu da bilirim

Bundan dolayı o biraz da ayrılıkların, birde üzerine kirletilip atılmış duygu çaputlarının örtemediği sevda-ların şairidir… Birbirini tekrar eden mısraların değil, sonu ayrılıkla da bitse aşkın tahammül edilir bir yalnızlık senfonisi olduğunu söyleyen bir şairdir yani

İnsana ait bütün kutsallar şiirsel zarafete sahiptirler Bu yüzden güçlüdürler

Bu yüzden güzeldirler Bu yüzden tehlikelidirler Edebiyatın gençlik iksiri,kraliçesidir şiir

Siz bu kitabı elinizde tuttuğunuz ve bu satırları okuduğunuz sırada bir sesin kulağınıza tebrikler sözünü fısıldadığını işitiyor olacaksınız Yalnızca tebrikler…

AHMET ŞAFAK

Yazar : Mehmet Tokat

Yayınevi : Karakutu Yayınları

Sayfa Sayısı : 72

Etiket Fiyatı : 5,50 YTL

Basım Tarihi : Mayıs 2006

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com