Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başkahraman, kendinsin, kitabının, özeti

Başkahraman Kendinsin Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Başkahraman Kendinsin Kitabının Özeti

Başkahraman Kendinsin

Senin dışındaki her şeyin illüzyon olduğundan, tek gerçekliğin sen olduğunu bildiğinde, Başkahraman mertebesine yükselirsin

Aynada gözlerinin içine samimiyetle baktığında ya da huzurla başını yastığa koyduğunda, içindeki sesin seni kutladığı oldu mu?

Kendini kutsanmış bir bebek gibi masum hissettiğin oldu mu hiç, her şeyin yolunda gittiği bir sabah?

En çok canını yakan şeyin içinde, en büyük öğrenmelerin olduğunu; bunun adının da deneyim olduğunu bildin mi?

Yaşadığın acı her neyse, sana ihtiyacın olanı hatırlatıyor

İhtiyacını bul, şifreyi çöz, acıyı bitir

İnsanoğlunun yaşadığı tüm acılar, hastalıklar, işsizlik, parasızlık, savaşlar

İhtiyacı olanı fark edebilmesi ve bunu aşabilmesi için var

Kendine sahip çıktığında,

Başkahraman'ın kendin olduğunda, fark edeceksin ki, yaşamsal ihtiyaçların kendi doğan tarafından, kendiliğinden karşılanmış Ne dert, ne kasavet, ne ağrı, ne sancı, hiç biri yok! Bilme hali içinde, sadece olana gülümseyeceksin

Başkahraman İhtiyacının farkındadır

Belki de ihtiyaç duyduğun şey, şu anda bu kitap bile olabilir

İçindeki birkaç satır seni başkahramanınla buluşturabilir

Belki de, bir çift söz, canını yakabilir

Ya da

Dudağındaki ince çizgiyi aydınlatıp, gözlerinin içindeki şenlik ateşini yakabilir Kim bilir, Başkahraman'ınla buluşmaya hazır mısın?

Yazar : İsmail Barış Özpazarcık

Yayınevi : Beyaz Yayınları

Sayfa Sayısı : 188

Etiket Fiyatı : 11,00 YTL

Basım Tarihi : Ağustos 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com