![]() |
Bu Sevdan Bitmedi.. |
![]() |
![]() |
#1 |
[YaSiN]
|
![]() Bu Sevdan Bitmedi..BU SEVDAN BİTMEDİ Bitmedi sevdalım, kalbimde aşkın ![]() ![]() Yanar yanar durur alevler gibi ![]() ![]() İşte yine mevsimlerden sonbahar, Yapraklar dökülmekte hüzün bahçelerime ![]() ![]() Yıllar geçse de eskimedi sana olan hasretim ![]() ![]() Galiba bu aşk bitmeyecek, gönül pınarlarımda ![]() ![]() Bitmeyecek galiba ![]() ![]() ![]() Gözlerimden süzülen yaşlar, çoğaldı yokluğuna ![]() ![]() Çoğaldı tutkularım senden yana ![]() ![]() Bu gece düşünmedim değil intiharları, ama olmadı ![]() ![]() Elim uzantı telefonun tuşlarına, dokunamadım ![]() ![]() Sesini duymak istedim, gecelerimde ![]() ![]() Şiirlerimi okudum ağladım, çocuklar gibi Mahzun selviler gibi, dallarım bükük ![]() ![]() Döküldü yaprakları umutlarımın ![]() ![]() Sokak akşamcıları gibi sallandım hasretlerinle ![]() ![]() ![]() Kahrettim yokluğunun ardından bu gece ![]() ![]() Lanet olsun bu İstanbul gecelerine ![]() ![]() Seni benden ayırdılar ![]() ![]() Bitmedi sevdalım kalbimde aşkın Galiba bitmeyecek, sana olan hasretlerim, özlemlerim ![]() ![]() Bitmeyecek galiba ![]() ![]() ![]() Bu gece hüzün bulutları ile geçtin gönlümden ![]() ![]() Yağmurlar yağdırdın sabahlarıma ![]() ![]() Geçtin gönlümün gökyüzünden, fırtınalar misali ![]() ![]() Sen sılana dönen bir garip yolcu ![]() ![]() ![]() Ben gurbette çekilen "ah" lar gibiydim ![]() Umut sahillerinde bekledim, gelirsin diye ![]() ![]() Sallana sallana geçiyordu gemiler, nazlı edalarıyla ![]() ![]() Arkasında bırakıyordu gözü yaşlı sevdalıları ![]() ![]() Kaldırımlardaki hüzünlü sesler kulaklarımdan gitmez ![]() ![]() Ne bir elveda diyen oldu, yalnızlıklarıma ![]() ![]() Nede bir pencere açıldı, umutlarıma ![]() ![]() Kadere karşı koyan virgül, seni aşk diye kalbime noktaladı ![]() Sonra masamda içtim sevgini yudum yudum, hasretlerle ![]() ![]() Resimlerine baktım ağladım, kahrolurcasına ![]() ![]() Galiba bitmeyecek, sana olan hasretlerim, özlemlerim ![]() ![]() Bitmeyecek galiba ![]() ![]() ![]() Bir sevda bu bitmeyecek, ben yaşadıkça ![]() ![]() ![]() Yokluğunda şiirler yazacağım, bilmem gecenin kaçında ![]() ![]() Hasret şarkıları söyleyeceğim, hüzün kokan, sen kokan ![]() ![]() Sen bilmem hangi kentin akşamlarında, kimlerlesin ![]() ![]() Unutulmaz saatlerde, gecelerimin hüzün yıldızısın ![]() ![]() Bilmesen de, sen benim karanfil kokulu çiçeğimsin ![]() ![]() Yaşanmamış gecelerimin prensesisin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|