Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
direnişi, kalbin, kitabının, özeti

Kalbin Direnişi Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kalbin Direnişi Kitabının Özeti

Kalbin Direnişi

“Başdöndürücü bir rüzgâr esiyor etrafımızda Kronolojik zaman alabildiğine hızlanmış, durmadan imge yığıyor önümüze Herşey çok hızlı, o yüzden hiçbir şey kökleşemiyor Yer tutmak çok zor Çok sayıda doğru var, ama hiçbir doğru kişinin iç âleminde ruhu sükûna erdirecek yoğunluğa ulaşamıyor Hepimiz buradayız ve bir orası yok Köksüz, yurtsuz, kimsesiz, yalnız Anne babalarımızdan dahi emniyet almadan

Böyle bir diyor Kemal Sayar ve bir çağın, bir toplumun, bir kuşağın serencâmını, açmazlarını, çözülme ve savrulmalarını ustalıkla irdeliyor bu kitabında

Ve, akla ve ruha dokunan incelikli çözümlemelerin eşliğinde, hepimiz için, kalbin direnişini merkeze alan bir çıkış yolu öneriyor

Neden mi?

Çünkü, “sadece kalbi olanlar içlerindeki mucizeleri görebilir ve sadece kalbi olanlar kötülüğe karşı direnebilir

Yazar : Kemal Sayar

Yayınevi : Karakalem Yayınları

Sayfa Sayısı : 180

Etiket Fiyatı : 10,00 YTL

Basım Tarihi : Temmuz 2005

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com