Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cesareti, kitabının, olmak, özeti

Olmak Cesareti Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Olmak Cesareti Kitabının Özeti

Olmak Cesareti

Olmak Cesareti, Kemal Sayarın ikinci deneme kitabı Bu kitabı oluşturan denemeler, farklı sularda seyrediyor gibi görünseler de, sonunda aynı okyanusta buluşan ırmaklar gibi, aynı menzile akıyor Her biri, yaşadığımız günlere insan ruhundan bir pencere açmayı deniyor Yazar, “Yaşamaktan ve sevmekten derin bir korkuyla korksak da, aslolan hayattır Hayata karşı savaş açamayız” düşüncesi ekseninde kuruyor kitabını Ve ekliyor: “Baharda tomurcuklanan ağaca savaş açamayız, bir delikanlının kıpırtılı yüreğine, serinleten yağmura ve ısıtan güneşe karşı savaş açamayız Ve insanların iç dünyalarına savaş açamayız

Yazar : Kemal Sayar

Yayınevi : Karakalem Yayınları

Sayfa Sayısı : 198

Etiket Fiyatı : 10,00 YTL

Basım Tarihi : Ağustos 2005

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com