Suçlular Aramızda Kitabınını Özeti |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Suçlular Aramızda Kitabınını ÖzetiSuçlular Aramızda Ben Hüseyin Movit'i yıllarca "Metin Tufan" atlıyla tanıdım Diyebilirim gazeteyi yazı işlerinden evvel okuyan ilk oydu Telefondaki bir sese; "Aaa hocam bugün hangi hatamızı yakaladın?" diye sorardım![]() O kendine özgü tatlı sert diliyle hatamızı sorgulardı Nerede, ne hata yaprnışsak, kibarca anlatırdı Bir de "Affınıza sığınarak![]() ![]() " diye başlangıç sözü vardı ki![]() ![]() Konuşurduk![]() O sadece 'benim için değil', bütün yazar arkadaşlar için başvuru kaleciydi Yazılarda gözden kaçırdığımız hataları o yakalar, biz de hiç kırılmadan teşekkürümüzü s,unar, bir daha yapmazdık![]() Milliyet Spor'a ilk geldiğimizde hocamız rahmetli Peyami Safa idi Yazımızı alır, gözlüklerini biraz burnunun ucuna indirir İşte orada yaptığımız hataları düzeltirdi Peyami Sefa Bey'den sonra gazetenin düzeltmenleri imdadımıza yetişti![]() Son gönüllü "düzeltmen" ise Hüseyin Moviı, namıdiğer "Metin Tufan" oldu Bu gerçekten önemli konuya hiçbir çıkar gözetmeden yıllardır kalem tutuyor![]() Kendisine sadece biz yazarlar değil, binlerce okurun da teşekkür borcu var Hocamızın değerini bilelim, Hüseyin Movitler kolay gelmiyor![]() Hüseyin Movit'in son kitabı "Suçlular Aramızda", merak ediyorsanız şimdi kitap elinizde Artık okuma keyfinizi kimse çalamaz![]() Yazar:Hüseyin Movit Yazarevi:Avcıol Basım Yayın Sayfa sayısı:454 Basım tarihi:temmuz 2008 |
|
|
|