![]() |
Usb Ticari Kırtasiye Ve Kütüphane Programı Download |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Usb Ticari Kırtasiye Ve Kütüphane Programı DownloadUsb Ticari Kırtasiye ve Kütüphane Programı 2011 11 ![]() ![]() Boyut : 28 ![]() Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Kısıtlama : Tanıtıma bakınız Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista/7 Üretici Firma : UsbTicari ![]() Tanıtım: Oldukça kapsamlı bir yazılım olan Usb Ticari Kırtasiye ve Kütüphane Programı bu sektördeki ihtiyaçlar düşünülerek hazırlanmış kapsamlı bir programdır ![]() Ücretsiz olarak yararlanabileceğiniz programla kırtasiye ve kütüphane yönetimi kolaylaşır ![]() ![]() ![]() Programın Özellikleri: * Kitaplar için barkod üretim modülü sayesinde kolay işlem yapabilme ![]() * Sınırsız sayıda üye tanımlama, üyeleri sınıfına ve unvana göre gruplayabilme ![]() * Sınırsız sayıda kitap tanımlama ve kitapları kategorisine göre, raflara göre gruplandırabilme ![]() * Barkod numarası, kitap adı, yazar, yayınevi, basım yılı ve anahtar sözcük alanlarına göre kitap arama ![]() * Belirli kategorideki veya raftaki kitapları görebilme ![]() * Arama sonucunda gelen kitapları Excel'e gönderebilme ![]() * Kitap kaydı girilir girilmez istenirse yazılım tarafından otomatik barkod belirleme ![]() * Ödünç verme/alma işlemlerinde barkod numarasına göre veya kitap adı, yazar, yayınevi, basım yılı gibi alanlara göre işlem yapma ![]() * Bir üyenin aldığı tüm kitapları görme ![]() ![]() * Üyeler için sınırsız sayıda unvan oluşturabilme ve her unvan için ayrı ayrı alacağı maksimum kitap sayısı risk limiti, vade günü, gün başına ceza oranı belirleyebilme ![]() * Tek tuş ile otomatik olarak o gün üyeden gelecek kitapları görme ![]() * Ödünç süresi geçmiş tüm kitapları listeleyebilme ![]() * En çok okuyan üyeler listesi çıkarma ![]() * En çok okunan kitaplar listesi çıkarma ![]() * En çok okunan kitap kategorileri listesi çıkarabilme imkanı ![]() * Hasarlananlar listesi oluşturabilme ![]() * Silinen kitapların ayrı raporunun alınabilmesi ![]() * Sınırsız kullanıcı tanımlama ve kitabı ödünç veren kullanıcıyaulaşabilme ![]() * Farklı kullanıcılar için farklı erişim girişleri ayarlayabilme ![]() * Kullanıcının gireceği menüleri sınırlayabilme ![]() * Kullanıcıların programa giriş yaptıkları zamanları ve tarihleri kayıt altına alma ![]() * Kategori olarak, tek tek barkod basabilme ![]() * Geçici barkod havuzu oluşturabilme ve böylece sadece istenilen kitapların barkodlarını basabilme ![]() * Devre üzerinde çalışabilen yazılım taşınabilmesi sayesinde uzun yıllar kimseye bağımlı olmadan kullanılabilir ![]() * Eğitim gerektirmeyen kullanıcı dostu yapı ![]() * Çoğu işlemi robot teknolojisi sayesinde tek tuşa indirgenmiş kullanım metodları ![]() Lisans ile ilgili: Ücretsiz program deyince herkes; programın bir gün durup, bilgisinin gideceğini düşünür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Programlarda Kullanılan Şifreler: 123456 ve 1234 tür ![]() ![]() Usb Ticari Kırtasiye ve Kütüphane Programı 2011 11 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|