Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
amerikayı, karıştırdım, kitabının, özeti

Amerika'yı Nasıl Karıştırdım Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Amerika'yı Nasıl Karıştırdım Kitabının Özeti

Amerika'yı Nasıl Karıştırdım

Donald Trumpla röportaj yapmayı başaran ilk Türk! Üstelik Trump Orhan Pamuk a hayranlığını da ilk kez ona söylüyor Bolivyanın efsanevi lideri, Moralesle çene çalabilen ilk Türk de gene o Atıl Kutoğlu ve sarsılan New York, Doğan Uluç ve Türk diplomatlarının hikâyeleri ve Lübnan operasyonunun merkezinde bir kadın

Her şey genç bir kızın bir arkadaşına vize almak için konsolosluğa gitmesiyle başlıyor Konsoloslukta, tesadüfen babasını ziyaret eden konsolosun oğluyla tanışıyorDerken bu tanışma evliliğe ve Amerika macerasına dönüşüyorKaskın hayatı için her şey söylenebilir ama asla tekdüze can sıkıcı denemez Kendini hep skandalların tam göbeğinde bulmaktan şikayetçi ama artık bunun karmik nedenlerden kaynaklandığına inanmaya başlamış BMde çalışan eşi sayesinde uluslararası operasyonlara karışması da cabası Amerikada yaşayan açıkgöz Türk erkeklerinin eşlerini nafaka vermeden boşamak için kullandıkları ilginç tuzaklar Kısacası Amerika hakkında bilmek ya da bilmemek istediğiniz her şey bu kitapta Amerikada yaşayan Türk erkekleriyle evlenmek isteyen genç kızlara da altın değerinde öğütler var New Yorkta verilen 19 Mayıs Balosunda, Başbakan yardımcısı, bakanlar, milletvekilleri, büyükelçi ve konsolosun önünde nasıl kaltaklık mertebesine ulaştığının detaylarını okuyacaksınız

Elif Kask Amerikayı nasıl karıştırdı?

Donald Trumpla röportaj yapan ilk Türk olmayı nasıl başardı?

Bolivyanın efsanevi lideri Morales Elif kaska ne dedi?

Bunun gibi birçok sorunun cevabını, Amerika ile ilgili bilmek veya bilmemek istediğiniz her şeyi bu kitapta bulacaksınız

Sözünü esirgemeyen herkesten önce kendiyle dalga geçmesini bilen bir yazar var karşınızda Elif Kask her şeyi anlatıyor

Yazar : Elif Kask

Yayınevi : Chivi Yazıları

Sayfa Sayısı : 222

Etiket Fiyatı : 14,50 YTL

Basım Tarihi : Ocak 2007

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com