Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
david, gibbins, maskesi, truva

Truva Maskesi - David Gibbins

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Truva Maskesi - David Gibbins

1876 Mykenai, Yunanistan Gizli bir kazıda Heinrich Schliemann, Yunan Kralı Agamemnon'un altın maskesini bulur ve olağanüstü bir sırrı keşfeder Ancak bu sır onunla birlikte mezara girerek ebediyen kaybolur

1945 Almanya Toplama kamplarındaki tutsaklar özgürlüklerine kavuştuklarında Nazilerin çaldığı antik eserleri gün ışığına çıkarırlar fakat hiç kimsenin düşünemeyeceği kadar korkunç ve yıkıcı bir gerçeği de aydınlatırlar

Günümüz Deniz arkeoloğu Jack Howard, Ege Denizi'nde eski bir Yunan savaş gemisi batığını bulduğunda şaşırtıcı bir gerçekle karşı karşıya kalır, çünkü gemi Agamemnon'un savaş filosuna aittir

Yunanistan, Türkiye ve Avrupa'yı karış karış dolaşan Jack, Truva'nın talan edilişinden beri saklı kalmış olan karanlık sırrı aydınlatmaya çalıştıkça kendini daha da karmaşıklaşan, içinden çıkılmaz bir labirentin ortasında bulur Attığı her adımda ölüme biraz daha yaklaşırken istemeden de olsa kendisi için her şeyden daha değerli olan bir varlığı, kızını da aynı sona doğru sürüklemektedir

Günümüzün en çok satan yazarlarından David Gibbins, Truva Maskesi'nde gerçek ve kurguyu birleştirerek gerilim dolu bir macera romanı kaleme almış

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com