Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
edebiyatında, hikaye, hikayeciden, kitap, modern, türk, özeti

Modern Türk Edebiyatında 99 Hikayeciden 99 Hikaye Kitap Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Modern Türk Edebiyatında 99 Hikayeciden 99 Hikaye Kitap Özeti

Modern Türk Edebiyatında 99 Hikayeciden 99 Hikaye

Samipaşazade Sezai-Nabizade Nazım-Hüseyin Rahmi Gürpınar-Halit Ziya Uşaklıgil-Ahmet Hikmet Müftüoğlu- Mehmet Rauf-Memduh Şevket Esendal-Halide Edip Adıvar- Ömer Seyfettin-Güzide Sabri-Halikarnas Balıkçısı-Refik Halit Karay-Reşat Nuri Gültekin-Yakup Kadri Karaosmanoğlu-Osman Cemal Kaygılı-Selahattin Enis

Nahid Sırrı Örik-F Celalettin-Peyami Safa-Sadri Ertem- Ahmet Hamdi Tanpınar-Nâzım Hikmet-Suat Derviş-Necip Fazıl Kısakürek-Bekir Sıtkı Kunt-Sait Faik Abasıyanık- Kenan Hulûsi-Sabahattin Ali-İlhan Tarsus-Samet Ağaoğlu- Kemal Bilbaşar-Ziya Osman Saba-Kemal Tahir-Cahit Sıtkı Tarancı-Orhan Veli-Orhan Kemal-Fikret Ürgüp-Cihat Burak

Peride Celâl-Şahap Sıtkı-Haldun Taner-Umran Nazif Yiğiter-Samim Kocagöz-Tarık Buğra-Feyyaz Kayacan- Mehmet Seyda-Sabahattin Kudret Aksal-Yusuf Atılgan- Necati Cumalı-Vüsat O Bener-Zeyyat Selioğlu-Yaşar Kemal-Oktay Akbal-Muzaffer Hacıhasanoğlu-Nezihe Meriç- Talip Apaydın-Mehmet Başaran-Kâmuran Şipal-Metin Eloğlu

Adalet Ağaoğlu-Fakir Baykurt-Erhan Bener-Muzaffer Buyrukçu-Bilge Karasu-Sevim Burak-Leyla Erbil-Tarık Dursun K-Ayhan Bozfırat-Selçuk Baran-Orhan Duru-Behiç Duygulu-Bekir Yıldız-Tahsin Yücel-Oğuz Atay-Demirtaş Ceyhun-Mübeccel İzmirli-Adnan Özyalçıner-Füruzan-Erdal Öz-Demir Özlü-Ferit Edgü-Onat Kutlar-Sevgi Soysal

Ülkü Tamer-Ayla Kutlu-Osman Şahin-Rasim Özdenören- Cahit Zarifoğlu-Nursel Duruel-Tomris Uyar-Tezer Özlü-İnci Aral-Necati Tosuner-Nazli Eray-Pınar Kür-Mustafa Kutlu-Feyza Hepçilingirler-Hulki Aktunç- Necati Güngör

Yazar:Selim İleri

Yayınevi:Oğlak Yayıncılık

Sayfa Sayısı:896

Etiket Fiyatı:22,00 YTL

Basım Tarihi:Eylül 1999

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com