Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
evde, kitabının, pişenler, özeti

Bizim Evde Pişenler Kitabının Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bizim Evde Pişenler Kitabının Özeti

Bizim Evde Pişenler

Filiz Zorlu, kırk yıla yakın süredir dost ziyafetlerinde özenle hazırladığı sofralardan ve çay sohbetlerinde alınıp verilen tariflerden süzdüğü deneyimlerle hazırladığı bu kitapta "evinizde pişen" yemeklerin yanı sıra, yenilikçi, yaratıcı ve modern mutfak kültüründen pek çok örnek sunuyor

Bir yandan anneleri gibi yemek yapmayı isteyen, ancak şimdiye dek buna vakit bulamamış okurlara geleneksel yemekleri en kolay ve pratik haliyle anlatırken, diğer yandan daha deneyimli olanlara, ellerinin altında bulunması için, 170'ten fazla tarif içeren, kapsamlı bir başvuru kitabı hediye ediyor Çorbalardan tatlılara, zeytinyağlılardan balık yemeklerine dek her öğün düşünülerek hazırlanmış olan bu kitap, eski tatlar ile yeni tatları birleştirerek, mutfakta yenilik yaratmak isteyenlere taptaze fikirler veriyor

Son olarak küçük bir uyarı :

Sayfaları çevirmeye başladığınız anda iştahınız kabaracak, bizden söylemesi!

Yazar : Filiz Zorlu

Yayınevi : Çitlembik Yayınları

Sayfa Sayısı : 311

Etiket Fiyatı : 40,00 YTL

Basım Tarihi : Nisan 2007

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com