Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitap, kuralları, yaşamın, özeti

Yaşamın Kuralları Kitap Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaşamın Kuralları Kitap Özeti

Yaşamın Kuralları

Daha mutlu, başarılı ve iyi bir yaşam için kişisel kılavuzunuz
Bazı insanlar ne yaparlarsa yapsınlar hayatta başarılı olurlar Hayatın iniş ve çıkışları içinde çaba sarf etmeksizin her durumda söylenmesi ve yapılması gerekenleri sanki önceden bilirler Herkes onları sever onlarla birlikte çalışmak ve yaşamak tek kelimeyle harikadır Çoğunlukla mutludurlar ve hayatın zorluklarıyla nasıl baş etmeleri gerektiğini bilirler
Bizim bilmediğimiz ya da sahip olmadığımız özel bir becerileri mi var? Yoksa bu hepimizin kanabileceği bir yetenek mi? Bu soruların cevabı kesinlikle evet!
Yaşamın Kurallarını öğrenmek elinizde
Yaşamın Kuralları, mutlu bir hayata yönelmiş, güçlüklerden daha kolay sıyrılan, daha sakin ve tatmin olmuş bir insan olmamız için izlemememiz gereken ilkeleri önünüze seriyor Başarıyla aralanan bu kapıdan içeri girdiğiniz zaman, hem de etrafınızdakiler değişimi kolayca hissedecekler
Bu sizin yaşamınız Ne kadar iyi olacağı size bağlı
Uluslararası çoksatan Zengin Olmanın Kuralları, Yönetimin Kuralları ve Çalışmanın Kuralları kitaplarının yazarı Richard Templar bu kez daha iyi, mutlu ve başarılı bir hayat sürme yolunda kişisel bir harita çıkarmanıza yardımcı olacak altın kurallarını kendine has mizah anlayışı içinde okurlarla paylaşıyor

Yazar : Richard Templar
Yayınevi : Optimist Yayın Dağıtım
Sayfa Sayısı : 236
Etiket Fiyatı : 16,00 YTL
Basım Tarihi : Kasım 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com