Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
itfaiye, kitabının, yakıyor, özeti

İtfaiye Yakıyor Kitabının Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İtfaiye Yakıyor Kitabının Özeti

İtfaiye Yakıyor

" Gizli devlet ve görünür devlet ikilemi, hayatın gerçeğidir Gece ve gündüz gibi Birinde çalışma vardır, öbüründe uyumak Yani dinlenmek Gündüz çalışırsın, gece uyursun, kalıbını dinlendirirsin Devletteki ikilem de böyle bir tablo yaratır Gizli devlet çalışır, görünür devlet uyur veya çalışır gibi yapar"

Ömer Lütfi Meteden medyayı, kurgu tarikatları ve yönetenleri hicveden acımasız bir taşlama örneği

Orta yaşlardaki gazeteci, İtfaiye Genel Koordinatörlüğü'nün gizli ve özel çalışma toplantılarına davet edilir Öykünün kahramanı, seçkin medya mensupları ile birlikte haftalar süren bir beyin yıkama işleminden geçirilmek istenir Eşine sadık ve ailesine düşkün bir aydın olan kahramanımız bu karanlık etkinlik sırasında güzel bir ajanla tanışınca işler büsbütün sarpa sarar

İtfaiye Yakıyor, günümüzün “derin devlet” edebiyatını, bir solukta tersinden okuyacağınız kara mizah şaheseri

Yazar : Ömer Lütfi Mete

Yayınevi : Profil Yayıncılık

Sayfa Sayısı : 144

Etiket Fiyatı : 8,50 YTL

Basım Tarihi : Ağustos 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com