Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düzey, ileri, kitabının, spk, özeti

Spk İleri Düzey Kitabının Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Spk İleri Düzey Kitabının Özeti

SPK İleri Düzey

Ulusal sermaye piyasalarımızın 90 sonrası hızlı gelişiminde iddiasız da olsa pay sahibi olan bireyler olarak gerek üniversitelerde gerekse uzman kuruluşlarda verdiğimiz dersler sonrasında uzun zamandır SPK Lisanslama sürecine ilişkin de eğitim desteği sağlamaktaydık

Öğrencilerimizden sürekli gelen Sermaye Piyasası Uzmanlığımızı lisanslama sınavlarına hazırlık aşamasında daha etkin bir şekilde ortaya koyabileceğimiz çeşitli çalışmaların kaleme alınması konusundaki artan talebe cevap verebilmek üzere elimizdeki bu kitap ortaya çıkarılmıştır

Kitabın basımında emeği geçen Siyasal Kitabevi çalışanlarına teşekkürü bir borç bilir, değerli öğrencilerimizi cesaretlendirmek amacıyla attığımız bu ilk adımı diğer katma değeri yüksek çalışmaların takip edeceğini belirtmek isteriz

Elinizdeki kitabın lisanslama sınavında yolunuzu aydınlatması umudu ve başarı dileklerimizle

Yazar : Murad Kayacan, Cahit Sönmez, Mehmet Civan

Yayınevi : Siyasal Kitabevi

Sayfa Sayısı : 780

Etiket Fiyatı : 30,00 YTL

Basım Tarihi : Temmuz 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com