Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
elvin, kitabının, odamda, peri, özeti

Elvin - Odamda Bir Peri Var Kitabının Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Elvin - Odamda Bir Peri Var Kitabının Özeti

Elvin - Odamda Bir Peri Var!

Eğer bu notu bulduysan, bu demektir ki eşyalarımı karıştırıyorsun Jake, eğer aklına yapacak daha iyi bir şey gelmiyorsa, aldığın şeyi hemen yerine koy!

Bir dakika Ben ne yapıyorum? Endişelenmeme gerek yok ki Benim sinir bozucu kardeşim, bu olup bitenlere asla inanmaz! Hayret verici, olağanüstü şeylere bile

Odamda bir peri var!

Aslında o, büyük annemin bitpazarından aldığı eski lav taşından bir lambada yaşuıyordu Kırk yıldan beri o lambada kapalı kalmış Ben lambayı alıp ovalayınca dışarı çıkabildi ve böylece onun efendisi oldum Şimdi gerçekten bir şeyler dilyebiliyorum ondan Ama dışarıdan görüldüğü kadar kolay değil, dilekler bazen büyük sorunlara yol açabiliyor

Tabii Peri'nin kendisi de Her ne kadar çok şirin olsa da

Yazar : Miranda Jones

Yayınevi : Yerdeniz Yayınları

Sayfa Sayısı : 102

Etiket Fiyatı : 10,00 YTL

Basım Tarihi : Mart 2006

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com