Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitabının, sibel, özeti

Sibel Kitabının Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sibel Kitabının Özeti

Sibel

12 Eylül Döneminde Fatsa-İstanbul Hattında Yaşanmış Bir Çile ve Direnişin Öyküsü
12 Eylülün ve sonrasının karanlık günlerinde ailesini bir arada tutmak, kocasına sahip çıkmak, çocuklarını iyi birer insan olanak yetiştirmek için yıllarını vermiş, yoksulluğa, baskılara, işsizliğe ve çıkmaz sokaklara karşı savaşmış bir kadın Sibel Olabilecek her türden olumsuzluğa direnmiş, asla eğilmemiş, gülümsemeyi asla unutmamış, onurunu ve umudunu hiç yitirmemiş bir kadın Sibel
Sibel bugün, yıllarını verdiği “ailesini bir arada tutma savaşımı”nı kazanmış biri olarak yaşıyor
Bu kitapta böylesi ödünsüz ve kazanmış bir kadının öyküsünü okuyacak ve eminim ki ona hayran kalacaksınız
Çok yakın bir arkadaşı Sibeli şöyle tanımlıyor:
“Sibel, her türlü zorlukları yaşamış, eşini, dostlarını mutlu etmek için fedakarca çalışmış, vefanın örneklerini vermiş ender bir insandır Tüm zorluklara ailesi, kocası ve insanlar için katlanmıştır Kimsenin altından kalkamayacağı işlerin altından kalkmış biridir Nitekim onun yaşadığı sorunların daha azına bile dayanamayanlar olmuştur Bütün bu süreç içinde yoksulluğunu, sıkıntılarını öne sürüp ağlamamış, kimseye de yalvarmamıştır
Özveri, vefa, sadakat, inanç, sevgi, gurur ve inat Hepsi Sibelde var

Yazar : Metin Erten
Yayınevi : Yar Yayınları
Sayfa Sayısı : 272
Etiket Fiyatı : 15,00 YTL
Basım Tarihi : Kasım 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com