Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitabının, misakçılar, özeti

Misakçılar Kitabının Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Misakçılar Kitabının Özeti

Misakçılar

Korku savunma reflekslerini felç ettiğinde yok oluş kaçınılmazdır Sistemin bilinçli bir parçasıysanız, size karşı olan düşüncelerin ortaya çıkmaması, seslendirilmemesi, duyulmaması için çalışırsınız Önünüze böyle bir kitap gelirse, onu yayınlamayı reddedersiniz örneğin! Ama şu anda ülkemizde yaşayan insanların çok büyük bir kısmı gibi, sistemin bilinçsiz bir parçasıysanız, duyacağınız şey korkudur

Karşınızdaki sistemin, çok büyük ve yenilmez olduğu size kabul ettirilmiştir Aslında zayıf noktalarını bilmeniz halinde üfleseniz yıkılacak olan bu kağıttan kaplan, yüreğinize korku saldıysa, onunla çelişmemek ve çatışmamak için etliye sütlüye dokunmayacak işlerle uğraşmayı tercih edersiniz… Siz boş işlerle uğraşırken de sistemin taşeronları, ülkeyi ve toplumu dönüştürecek ve pasifize edecek stratejilerini uygulamaya koyacak zaman ve hareket alanını istedikleri gibi kullanırlar! Yıldız toprak olduktan ay kanayana kadar, güneşin doğduğu yere

Yazar : Aycan Alp

Yayınevi : Fark Yayınları

Sayfa Sayısı : 239

Etiket Fiyatı : 9,50 YTL

Basım Tarihi : Şubat 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com