Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitap, rumeliye, veda, özeti

Rumeli'ye Veda Kitap Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rumeli'ye Veda Kitap Özeti

Rumeli'ye Veda

Tam 3819 kişi mübadele sonrası göç yollarında şehid oldu Bu, sadece resmi verilere yansıyan rakamlar Şehadete eremeyenler de sonbahar rüzgâralrının önündeki yapraklar gibi Türkiye'nin dört bir yanına sürüklendiler Bütün zenginliklerini, komşulukalırnı, hatıralarını arkalarında bırakan bu insanları sadece yollarda değil vardıkları yerlerde de büyük sıkıntılar bekliyordu
Bu kitap, göç yollarında dağılan, sonra yeniden toparlanan bir ailenin hikâyesi olmanın yanı sıra o dönem siyasetine de tarafsız bir gözle bakıyor

Yazar : Gökhan Gökçe
Yayınevi : Kaynak Yayınları
Sayfa Sayısı : 232
Etiket Fiyatı : 7,90 YTL
Basım Tarihi : Kasım 2007

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com