Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
diyeti, dukan, tarifleri, zayıflatan

Dukan Diyeti - Zayıflatan Tarifleri

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dr Pierre Dukan

PEGASUS YAYINLARI

“Fransızların yıllardır sır gibi sakladıkları muhteşem bir diyet” -Daily Mail

“Fransız kadınlarının, zayıflattığına kefil olduğu kilo düşmanı” -Grazia

“Son derece hızlı kilo verdiren bir diyet ve Fransız mutfağından ilham alan leziz tariflerle damak tadınızın da keyiflenmesini sağlıyor” -She

Dukan Diyeti dört aşamalı benzersiz bir programa dayanır İki aşama kilo vermek, iki aşama da gelinen kiloyu sabit tutmak içindir Dukan Diyeti Zayıflatan Tarifler kitabı, diyetin kilo verme aşamalarıyla uyumlu, leziz tariflerle diyetinize sadık kalmanıza yardımcı olur

Atak aşamasında, proteinli öğün önerileriyle ve kilo koruma aşamasında, diyetinize sebzeleri de eklediğinizde daha birçok lezzetli tarifle sizi diyet programınıza bağlı tutacaktır

Dukan Diyeti Zayıflatan Tarifler size, hem güzel yemek yiyip hem de nasıl kilo verebileceğinizi gösterir Öğünlerinizin tadını çıkarabileceğiniz önerilerle, kilo verme sıkıntısından uzaklaşabilir ve böylece amaçladığınız kiloya daha çabuk ulaşabilirsiniz çünkü bu kitapta ağzınıza layık tatlılar, birçok leziz yemek ve sos tarifi de var

Dukan Diyeti, bütün meslek hayatı boyunca insanların kalıcı olarak kilo vermelerine yardımcı olan Fransız tıp doktoru Pierre Dukan tarafından hazırlanmıştır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com