Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kadın, kitabının, ses, özeti

Bir Kadın Bir Ses Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Kadın Bir Ses Kitabının Özeti

Bir Kadın Bir Ses

Doğan Cüceloğluun elinden sıradışı bir yaşamöyküsü… Bu kitap, bir kadının, üstelik Torosların bir köyünde doğan bir kadının, hayatının her evresinde karşılaştığı zorluklar, engeller, acılar, kısaca hayat karşısındaki direnişini anlatmaktadır Okuyabilmek için on üç çocuklu babayı ikna etmek gerekiyordu; üstelik o bir kız çocuğuydu ve o yörede kız çocukları okutulmazdı

Çözüm erkek gibi olmaktı; saçlar kısacık, altında pantolon, ayakta postallar, adımlar rap rap… Bu sefer de komünist diye askeri mahkemede yargılanmalar… Kendisine bir kez bile adıyla hitap etmeyen bir kocaya karşı verilen otuz yıllık bir varolma savaşı… Bu inanılmaz etkileyici yaşamöyküsü çok konuşulacak…

Yazar : Doğan Cüceloğlu

Yayınevi : Remzi Kitabevi

Sayfa Sayısı : 190

Etiket Fiyatı : 10,00 YTL

Basım Tarihi : Eylül 2006

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com