Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitabının, maria, sultan, özeti

Sultan Maria Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sultan Maria Kitabının Özeti

Sultan Maria

Maria ve beraberindekiler kalenin güneye bakan kapısına yaklaştılar Büyük kapı ardına kadar açıktı Kapı önündeki düzlükte karşılıklı iki sıra halinde dizilmiş, ellerinde yalın kılıçları bulunan dev cüsseli muhafızlar ve başlarındaki muhafız-başları Maria ve beraberindekiler ulaşır ulaşmaz selam vaziyetine geçtiler
Maria tahtırevanı taşı¬yanlara seslendi Tahtırevanı alçaktılar Tahtıre¬vandan inen Maria yaya olarak ilerleyip muhafız kıtasını sağ elini havaya kaldırarak selamladı Meryem'le Rahip Hanna da halk arasına karışıp onu ileride beklemeye başladılar Üzerinde taştan yapılmış iki koca aslan heykeli bulunan kale kapı¬sının kanatları ağır ağır kapanıyordu şimdi

Yazar:Enver Kemal Adak

Yayınevi:Cinius Yayınları

Sayfa Sayısı:210

Etiket Fiyatı:14,00 YTL

Basım Tarihi:Eylül 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com