Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cinselliği, genç, kitabının, kız, psikolojisi, özeti

Genç Kız Psikolojisi Ve Cinselliği Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Genç Kız Psikolojisi Ve Cinselliği Kitabının Özeti

Genç Kız Psikolojisi ve Cinselliği

Anneler, babalar!
Bu kitap sizler ve kızlarınız için yazıldı Genç kızlığın eşiğindeki çocuklarınızın geçirdiği gelişmeyi bu kitapla daha iyi kavrayacak, onlara daha olumlu yaklaşmanın yolunu bu kitapla yakalayacaksınız Birçok sorunu daha doğmadan önleyebilecek, kararsız kaldığınız konularda daha biliçli davranabileceksiniz Kızınızla cinsel konuları konuşmakta zorlanıyorsanız, bu kitapla yaşadığınız zorluğu aşacaksınız Bu kitabı mutlaka okuyun, eşinize okutun ve kızınıza armağan edin
Genç kız adayları!
Bu gizemli dünyaya girmeye hazırlanırken, onun tüm sırlarını keşfetmek istemez misiniz? Bu kitap size, bilmek istediklerinizi sunuyor
Genç kızlar!
Yaşadığınız ve yaşamakta olduğunuz süreci tüm dinamikleriyle kavramak, edilgen olmaktan kurtulup doğru tercihlerle yaşamınıza yön vermek istiyorsanız bu kitaptan yararlanabilirsiniz

Yazar : Tuncel Altınköprü
Yayınevi : Hayat Yayıncılık
Sayfa Sayısı : 260
Etiket Fiyatı : 12,00 YTL
Basım Tarihi : Temmuz 1999

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com