Ögrendim Ki.. |
|
|
#1 |
|
bessraa
|
Ögrendim Ki..Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsınız Kendinizi sevilecek insan yapabilirsiniz, gerisini karşı tarafa bırakırsınız![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Güveni geliştirmek yıllar alıyor, yıkmak bir dakika ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Hayatında nelere sahip olduğun değil, KİMİNLE olduğun önemli ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Sevimlilik yaparak 15 dakika kazanmak mümkün Ama sonrası için bir şeyler bilmek gerek![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Kendini en iyilerle kıyaslamak deği, kendi en iyinle kıyaslamak sonuç getirir ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() İnsanların başına ne geldiği değil, o durumda ne yaptıkları önemli ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Ne kadar küçük dilimlersen dilimle her işin iki yüzü var ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Olmak istediğim insan olabilmem Çok vakit alıyor ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Karşılık vermek düşünmekten çok daha basit ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Bütün sevdiklerinle iyi ayrılman gerek Hangisi son görüşme olacak bilemiyorsun![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() 'Bittim' dediğin andan itibaren pilinin bitmesine daha çok var ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Sen tepkilerini kontrol edemezsen tepkilerin hayatını kontrol eder ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Kahraman dediğimiz insanlar; Bir şey yapılması gerektiğinde, yapılması gerekeni şartlar ne olursa olsun yapanlardır ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Affetmeyi öğrenmek deneyerek oluyor ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Bazı insanlar sizi çok seviyor Ama bunu nasıl göstereceğini bilemiyor![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Ne kadar ilgi ve ihtimam gösterseniz, bazıları hiç karşılık vermiyor ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Para ucuz bir başarı ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() En iyi arkadaşla sıkıcı an olmaz ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Düştüğün anda seni tekmeleyeceğini düşündüklerinden bazıları, kaldırmak için elini uzatır Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() İki insan aynı şeye bakıp, tamamen farklı şeyler görebilir ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Aşık olmanın ve aşkı yaşamanın çok çeşidi vardır ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Her şartta kendisiyle dürüst kalanlar, daha uzun yol yürüyor ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Hiç tanımadığın insanlar, iki saat içinde, senin hayatını değiştirir ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Anlatmak ve yazmak ruhu rahatlatır ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Duvarda asılı diplomalar İnsanı insan yapmaya yetmez ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Aşk kelimesi ne kadar çok kullanılırsa, anlam yükü o kadar azalır ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Karşısındakini kırmamak ve inançlarını savunmak arasında çizginin nereden geçtiğini bulmak zor ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Gerçek arkadaşlar arasına mesafe girmez Gerçek aşkların da!Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Tecrübenin kaç yaşgünü partisi yaşadığınızla ilgisi yok, ne tür deneyimler yaşadığınızla var ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Aile hep insanın yanında olmuyor Akrabanız olmayan insanlardan ilgi, sevgi ve güven öğrenebiliyorsunuz Aile her zaman biyolojik değil![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Ne kadar yakın olursa olsunlar en iyi arkadaşlar da ara sıra üzebilir Onları affetmek gerekir![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Bazen başkalarını affetmek yetmiyor Bazen insanın kendisini affedebilmesi gerekiyor![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın, dünya sizin için dönmesini durdurmuyor ( dostlar da, kardeşler de, dost ya da kardeş bildiklerin de![]() ![]() )Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Şartlar ve olaylar, kim olduğumuzu etkilemiş olabilir Ama ne olduğumuzdan kendimiz sorumluyuz![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() İki kişi münakaşa ediyorsa, bu birbirlerini sevmedikleri anlamına gelmez Etmemeleri de sevdikleri anlamına gelmez![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Her problem kendi içinde bir fırsat saklar Ve problem, fırsatın yanında cüce kalır![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Sevgiyi çabuk kaybediyorsun, pişmanlığın uzun yıllar sürüyor ![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
mate
|
Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Hiç tanımadığın insanlar, iki saat içinde, senin hayatını değiştirir ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Anlatmak ve yazmak ruhu rahatlatır ![]() hepsi birbirinden daha doğru cümleler teşekkürler besracım |
|
|
|
#3 |
|
okaliptus
|
Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Güveni geliştirmek yıllar alıyor, yıkmak bir dakika ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Hiç tanımadığın insanlar, iki saat içinde, senin hayatını değiştirir ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Sevgiyi çabuk kaybediyorsun, pişmanlığın uzun yıllar sürüyor ![]() ![]() ![]() teşekkürler ![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
puslu
|
Sen tepkilerini kontrol edemezsen tepkilerin hayatını kontrol eder ![]() Şartlar ve olaylar, kim olduğumuzu etkilemiş olabilir Ama ne olduğumuzdan kendimiz sorumluyuz![]() hepsi birbirinden doğru anlatımlar teşekkürler besra
|
|
|
|