Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fantastik, kitabının, öyküler, özeti

Fantastik Öyküler Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fantastik Öyküler Kitabının Özeti

Fantastik Öyküler

İnsanın hayatta gerçekleştirebildiği tek şey hayalleridir Gerçekten de, hayal kuramayan, umut besleyemeyen, geleceğe olumlu bakamayan bir insan ne kadar da zavallı ve mutsuz bir dünyada yaşar Oysa her şeyi güzelleştiren duygudur, umuttur, hayaldir, rüyadır Bu öğeler olmadan, insan kupkuru bir ağaç dalı gibi kalır yeryüzü yalnızlığında İşte İtalyan Fantastik Öyküleri, kuruyan hayal pınarlarınıza rüya getirecektir, umut getirecektir, acımasız yirmi birinci yüzyıl dünyasında sizin gibi düşünenlerin var olduğu duygusunu verecektir Ve belki de en önemlisi, öyküleri okurken yüzünüzde bir gülümseme şekillenecektir, hani yıllardır görmediğiniz bir tanıdığı gördüğünüzde veya hep bildiğiniz şeyleri inandığınız birinden duyduğunuzda olduğu gibi

Yazar : Nevin Özkan & Raniero Speelman

Yayınevi : Phoenix Yayınevi

Sayfa Sayısı : 231

Etiket Fiyatı : 15,00 YTL

Basım Tarihi : Kasım 2006

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com