Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
depolama, kitabının, moral, saniyede, özeti

60 Saniyede Moral Depolama Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

60 Saniyede Moral Depolama Kitabının Özeti

60 Saniyede Moral Depolama

“Bu koskoca evrende, ömür denen bu süreyi sonunu bilemediğimiz bir zamana dek yaşamak durumundayız Önemli olansa, yaşanılan bu süreyi ne kadar mutlu ve ne kadar huzurlu geçirdiğimizdir
Amacınız mutlu ve huzurlu bir hayat sürmekse, o halde bunun şimdiden sizin olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz Yapmanız gereken son derece basit
-Karar verin
-Bu kelimelere odaklanın
-Kendinize yol gösterip yardımcı olun…”

Hayat zor mudur?
Yoksa onu zorlaştıran bizler miyiz?
Yüzyıllardır aranan bu sorunun, açık bir cevabı var mı sizce?
Zannederim her şey sır olmaktan çok, net bir şekilde gözümüzün önünde… Ve biz, ulaşabileceğimiz her kolay şey gibi, bu bilgiyi de ıskalayıp duruyoruz
Ortada ne çözülememiş bir sır var, ne de çözülmesi gereken çok bilinmeyenli bir denklem…
Hayata en çok üniversite lafı yakışır: Eğer hayat bir üniversite ise, onun öğrencisi olmayı da bilmek lazım
Unutmadan eklemeliyim ki, öğrenci olmakla yetinmeyip başarıyla kucaklaşmak isteyenlerimiz de var
Başarılı olmak ve Hayat Üniversitesinde rektör olmak isteyenler, bu kitap sizin için yazıldı!

Yazar:Patricia Muradi

Yayınevi:Neden Kitap

Sayfa Sayısı:200

Etiket Fiyatı:10,00 YTL

Basım Tarihi:Haziran 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com