Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çare, devil, kitabı, tavsiye

Devil May Care Kitabı Tavsiye

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeni Bond kitabı Londrada tanıtıldı

James Bond, yeni macerasıyla okurlarıyla buluşuyor Sebastian Faulksun kaleminden çıkan “Devil May Care”, serinin yaratıcısı Ian Flemingin doğumunun 100üncü yıldönümünde piyasada Kitabın Londradaki tanıtımı 007nin ününe yaraşır şekildeydi

LONDRA - Bond serisini son filmi “Quantum Of Solace”, sonbaharda beyazperdede olacak Ama filmden önce hayranları, 007nin son maceralarını kitaptan okuyacak

Bondun yaratıcısı Ian Flemingin 100üncü doğum gününde serinin son kitabı “Devil May Care” raflardaki yerini aldı

Kitap 1964 yılında hayatını kaybeden Flemingin ailesinin isteği üzerine İngiliz yazar Sebastian Faulks tarafından kaleme alındı

Flemingin ailesi, Faulksun Bond mirasını en iyi şekilde yaşattığını düşünüyor Ian Flemingin yeğeni Lucy Fleming, “Harika bir iş çıkardı Ianın izinden gitmek, tüm Bond filmlerini takip etmek kolay değil Çünkü herkesin kafasındaki Bond farklı, ama o Bond için gerekli gerilim hissini yansıtmayı başardı” dedi

Kitap, 1967 yılında soğuk savaş döneminde geçiyor 007nin maceralarının bir kısmı da Ortadoğuya uzanıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com