Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akp, bugün, için, kitabının, yaptın, özeti

Bugün Akp İçin Ne Yaptın? Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bugün Akp İçin Ne Yaptın? Kitabının Özeti

Bugün AKP İçin Ne Yaptın?

Türkiye'de bir dönem sağcı - solcu ayrımı vardı Sembollerle ifade ediliyordu fikirsel tanımlamalar Parka giymek, bıyık bırakmak, türkü dinlemek gibi Sağın gazeteleri ve solun gazeteleri vardı Sağcı düşünürler, solcu aydınlar vardı Sağın kontrolündeki kurumlar, solun yönetimindeki kurumlar vardı Artık sağ ve sol yerine laik-anti laik ayrımı var İkisinin ortası olamaz mı? Hem dindar hem Atatürkçü olamaz mıyız ? Yasaklara karşı çıkıp aynı zamanda da çağdaş ve demokrat olunamaz mı ?
Türkiye'deki bazı çevrelere göre olunamıyor ne hikmetse Dindar olursan anti laiksin Atatürkçü olursan CHP'lisin "Demokrasi gelsin, AB olsun" dersen AKP'lisin Çağdaşlığı CHP ile gericiliği AKP ile anlatmak ne saçmalık İçki içersen laiksin, namaz kılarsan anti laik Bunun ortası yok mu ?

Konuşan Türkiye programının unutulmaz ismi Murat Erdin Bugün AKP İçin Ne Yaptın'da; darbelere, parti kapatma girişimlerine, inandığı gibi yaşamayanlara, Avrupa Birliği gerçeğine ve türban sorununa kendine özgü bir bakış açısı getiriyor ve okurunu Konuşan Türkiye'ye dahil olmaya davet ediyor!

Yazar:Murat Erdin

Yayınevi:Karakutu Yayınları

Sayfa Sayısı:136

Etiket Fiyatı:10,00 YTL

Basım Tarihi:Temmuz 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com