Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
iranda, kitabının, kıyamet, senaryoları, özeti

İran'da Kıyamet Senaryoları Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İran'da Kıyamet Senaryoları Kitabının Özeti

İran'da Kıyamet Senaryoları

İran'ın İslami ideolojisine sanla,ak nükleer gücün peşinde koşması, Ortadoğu'yu karanlığın ötesinde bir kıyamet gününe doğru sürüklemektedir

Gelişen durumları anbean takip eden süper devletler ve bu devletlerin öncüsü ABD'nin çok yönlü girişimleri sonuçsuz kalırsa, nükleer savaşın eşiğinde olan Ortadoğu devletlerinin birine düşecek bir nükleer bombanın faturasını canı ve malıyla insanlık ödeyecektir

Ayak sesleri duyulmaya başlanan olası bir nükleer savaş için "gelsin de bir çaresini bulalım" demek çok geç olacaktır Bu cehennem gününün birinci derecede etki alanında olan devletimiz ve halkımız için uyarı niteliğinde derin bir inceleme olan bu kitabı okurlarımızın ilgi ve bilgilerine sunarız

Yazar : Zübeyir Batur

Yayınevi : Kastaş Yayınları

Sayfa Sayısı : 144

Etiket Fiyatı : 8,00 YTL

Basım Tarihi : Ağustos 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com