Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
denizin, gezi, günlüğü, tavsiye, taylandkitap

Deniz'in Gezi Günlüğü / Tayland-Kitap Tavsiye

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Deniz'in Gezi Günlüğü / Tayland-Kitap Tavsiye

Deniz'in Gezi Günlüğü / Tayland

Gezi izlenimleri çocukların gözüyle farklı mıdır? Çocuklar gezdikleri yerlerde gördüklerini büyüklerden farklı mı algılarlar? Tatilde nereye gidileceği kararına çocukların etkisi ve katkısı olabiliyor mu?
Müge Aral bu ilk kitabında çocuğuyla birlikte çıktığı bir yurt dışı Gezisinin izlenimlerini çocuğunun ağzından kağıda döktü
Gördüklerini kızının gözünden yorumlamaya çalıştı Ortaya çok farklı, renkli ve çok sevimli bir gezi kitabı çıktı Çok sevgili eşi Coşkun Aral'ın birbirinden güzel ve değişik resimleri sayesinde de, aynı zamanda Taylandın gezilip görülecek yerlerini ve farklı yanlarını tanıtan bir gezi rehberi oldu bu çalışma
Denizin o çocuksu, sevimli, afacan değerlendirmelerinin bütün çocukların gezi kültürünü olumlu yönde etkileyeceğini ve
değiştireceğini düşünüyoruz

Müge Aral kızı Denizle farklı ülkelerde gezmeye ve gördüklerini yeni kitaplarda aktarmaya devam edecek

Yazar:Müge Aral

Yayınevi:Ekin Yayın Grubu

Sayfa Sayısı:65535

Etiket Fiyatı:15,00 YTL

Basım Tarihi:Ağustos 2007

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com