Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bulutların, kitabının, prensi, özeti

Bulutların Prensi Kitabının Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bulutların Prensi Kitabının Özeti

Bulutların Prensi

Bir savaş stratejileri uzmanı olan Albay Carlo Terzo, İkinci Dünya Savaşı ertesinde Sicilya'ya sürülmüştür Burada, çok sevdiği karısının isteği üzerine, komünizme yürekten inanan çiçeği burnunda şair Salvatore'ye özel dersler vermeye başlar Ancak bu derslerin amacı bambaşkadır; her şey genç şair ve onun aristokrat bir aileden gelen yasak aşkı Fiore'yi bir araya getirmek için düzenlenmiştir

Albay bu genç âşıklara savaşın ve giderek hayatın stratejilerini öğretirken, onların aşkları ve inandıkları davalar da albaya hayatın farklı bir yüzünü gösterir Bütün mesele şudur; acaba kaderimizi stratejilerle belirleyebilir miyiz yoksa hayatlarımız çok daha uçarı bir başka tanrının mı elindedir?

Yazar : Gianni Riotta

Yayınevi : Merkez Kitapçılık ve Yayıncılık

Sayfa Sayısı : 288

Etiket Fiyatı : 16,00 YTL

Basım Tarihi : Ocak 2005

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com