![]() |
okul öğrenci fıkraları |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
okul öğrenci fıkraları23 Nisan da çocuk ögretmenine sorar: Ögretmenim 23 Nisan çocuklarin bayramidir degil mi? Ögretmen: Evet diyerek soruyu cevaplar ![]() Ögretmenim siz söylemistiniz; bayramlarda insanlar dinlenir ve birbirlerini ziyaret ederler degil mi ![]() Evet yavrum ![]() Anlamadigim bir sey var? "NIYE 23 NISAN DA EN ÇOK YORULAN BIZ OLUYORUZ" ![]() ****** Ali ilk okul gününden geldikden sonra çantasını fırlatır ![]() ![]() -Anne ben okula gitmek istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ****** Ders cografya dersi, Türkiye haritasi tahtada asili ![]() ![]() ![]() ![]() Müfettis dersin nasil gittigini sorup çocuklara birkaç soru soracgini belirterek Ali'yi ayaga kaldirir ![]() -Türkiye'nin baskenti neresi oglum Ali: -Ankara hocam müfettis tekrar Ali'ye: -Harita bilgin nasil?Bana dogum yerini gösterebilirmisin? Ali Sinop dogumludur ve ögretmeninin etegi Sinop'un üstünü kapatmaktadir ![]() -Eteginizi kaldirirmisiniz hocam dogum yerimi göstericem ![]() ****** Alican fizik dersindeymiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ****** Ögretmen küçük Ahmet'e sordu: -Iki yüzlü kime derler? -Okula, güler yüzle gelen ögrenciye! ****** Bir gözlem: Üniversitenin ilk günü dekan bir sinifa girdi ve "Günaydin!" dedi ![]() Sinif hep birden "Günaydin, hocam!" deyince, "A! Siz birinci sinifsiniz," dedi ![]() Sonra açikladi: "Bir hoca sinifa girip "Günaydin!" dediginde, hepsi, "Günaydin, hocam!" derse, birinci siniftirlar; gazetelerini ortadan kaldirip kitaplarini açarlarsa ikinci siniftirlar; hocayi görmek için gazetelerinin yukarisindan bakarlarsa üçüncü siniftirlar; ayaklarini siraya koyup gazetelerini okumaya devam ederlerse dördüncü siniftirlar ![]() Hoca içeri girip "Günaydin!" dediginde, bunu not aliyorlarsa master ogrencisidirler ![]() ****** Okula yeni gelen öğretmen ilk dersinde öğrencilere ilginç bir çağrıda bulunmuş: -"Kendini geri zekalı hisseden varsa ayağa kalksın ![]() ![]() ![]() Sınıfta çıt yok ![]() -"Siz kendinizi geri zekalı mı hissediyorsun?" -"Hayır", demiş çocuk, -"Ama sizin tek başına ayakta kalmanıza gönlüm razı olmadı da ![]() ![]() ![]() ****** Öğretmen, tarih dersinde Hasan`a sordu : -Bana yüzyıl önce olmayan birkaç şey söyle bakalım ![]() Hasan düşündü : -Örneğin ben yoktum, dedi ![]() -Biliyorum senin olmadığını, dedi ve başka örnekler vermesini istedi ![]() -Örneğin siz de yoktunuz! ****** Karnesini yeni alan Ahmete annesi sorar: -Oğlum karnen nerde -Anne arkadaşıma ödünç verdim -Niye oğlum -Babasını korkutacakmışta |
![]() |
![]() |
|