Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adım, amy, makyajı, winehouse

Adım Adım Amy Winehouse Makyajı

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Adım Adım Amy Winehouse Makyajı

Adım adım Amy Winehouse makyajı

Amy Winehouse aramızdan ayrılsa da moda dünyasında bıraktığı iz asla silinmeyecek Öldükten sonra bile Jean Paul Gaultier'nin 2012 ilkbahar defilesinin ilham kaynağı olan Winehouse, sıra dışı tarzının yanı sıra makyajıyla da kendine hayran bırakmayı başarıyordu

Kozmetik lideri MAC'in makyaj direktörü Gregory Arit, Amy Winehouse'un göz alıcı makyajını nasıl uygulayabileceğinizi adım adım anlatıyor

Her zaman kullandığınız fondöten ve kapatıcınızı uygulayın Allık ve pudrayı es geçin Winehouse'un makyajı için en uygunu soluk tendir

Kaşlarınızı aynı tonlarda bir kaş kalemiyle daha belirgin bir hale getirin

Göz kapaklarınızı vanilya rengiyle gölgelendirin

Winehouse'un makyajındaki en dikkat çekici detay gözlerine çektiği kalın eyelinerdır Siyah likit veya jel bir dipliner ile gözlerinize neredeyse kaş bitiminize gelicek kadar ince bir çizgi çekin Daha sonra göz ucunuzda biten bir üçgen yaratıcak şekilde çizgiyi aşşa indirin Ardından çizgiyi kalınlaştırın İşlem bittikten sonra eyelinerın kuruması için gözlerinizi bir dakika kapalı tutun

Alt kirpiklerininiz altına kahverengi bir farla çizgi çekin

Siyah bir mascarayla kirpiklerinizi dolgunlaştırın

Açık pembe bir parlatıcıyla makyajınızı tamamlayın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com