Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dışarıda, göbekler, yaz

Bu Yaz Göbekler Dışarıda

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bu Yaz Göbekler Dışarıda



Geçen sene bu dönemlerde bu modelde sayısız kesikli elbise gördük Şimdi dönüşüm tamamlandı ve retro akımın etkisi altında artık karınlar daha özgür!

Bu trendi biz çok sevdik Tasarımcılar da çok sevmiş olacak ki özellikle yaz kreasyonlarında 2012 podyumları, göğüs değil, karın dekoltesine odaklanmıştı Old-school'dan farklı olarak göbek deliğiniz görünmeyecek, dikkat!



Anthony Vaccarello

Gece elbiselerinde daha iddialı kesimler görüyoruz



AquilanoRimondi
Bu akımın ruhunu tamamen taşıyan en başarılı tasarım Rimondi'den geldi Yüksek bel etekleriniz ve büstiyerlerinizi bu şekilde kombinleyebilirsiniz



Band of Outsiders
Göbeği açık bir bluz ve blazer gerçekten çok seksi!



Nina Ricci
Düz-desenli kombinasyonları bu trend için yaratılmış Üzerinizde straplez bir bluz, altınızda kalem, pilili ya da abajur bir etek ya da bir şalvar pantolon İster gece şıklığı için, ister gündüz stiliniz için tercih edin



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.