Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güzellik, sırları, ünlü, yıldızlardan

Ünlü Yıldızlardan Güzellik Sırları

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ünlü Yıldızlardan Güzellik Sırları

Ünlü yıldızlardan güzellik sırları

Ünlü yıldızlar, büyüleyici güzelliklerinin sırrını US Magazine'e anlattı Kimi buz gibi suyla duş alıyor, kimi güneşe çıkmıyor

TAYLOR SWIFT
"Gözlerime kalem çekmek için şu yöntemi kullanıyorum: Kalemi, önce alt kirpiklerimin hattına çekiyorum, dışarıdaki köşeye geldiğimde uç kısmını yukarıya doğru çekiyorum Sonra da üst kirpiklerimin hattını takip ediyorum Böylelikle daha iri ve çarpıcı gözlere sahip oluyorum"

JULIANNE MOORE
"Bir numaralı kuralım; güneşin altında kalmamak Çünkü yaşlandığımda 'Aman tanrım, cilt uzmanları çok haklıymış' demek istemiyorum"

LAUREN CONRAD
"Eğer koyu renkte bir ruj sürüyorsam, göz makyajımı ve allığı hafif tutmaya özen gösteriyorum Dramatik bir göz makyajı yaptığımda da, ten renginde bir ruj tercih ediyorum"

PADMA LAKSHMI
"Banyoda saç kremimi duruladıktan sonra, 30 saniyeliğine buz gibi suyla duş alıyorum Bu, saçlarımın sağlıklı ve parlak olmasını sağlıyor"

CHERYL BURKE
"Duşa girmeden önce saçımı tarıyorum Bu sayede, kullandığım ürünler saçıma eşit oranda yayılıyor"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com