Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ipodu, makyajın

Makyajın İpodu

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Makyajın İpodu

Makyajın ipodu

[SIZE=+0]Yepyeni bir makyaj markası ile tanıştım Hatta markanın yaratıcısı Fred Farrugia ile 5 yıldır üzerinde çalıştığı markasının ürünlerini tek tek tanıttı Rengiyle çeşidiyle tam 104 palet Fondöten, pudra, kapatıcı, göz farı, ruj, allık, rimel Rengarenk

Farından allığına kadar tüm malzemelerin mükemmel bir görünümü var Taşınabilir ve kişiselleştirilebilen bir makyaj serisi aslında Biz kadınların ayna kullanmadan bile rahatlıkla uygulayabileceği günlük pratik ürünler modern ve sade makyaj paletlerinde sunuluyor Paletler, cesur tasarımlarıyla dikkat çeken yetenekli Ora-Itonun eseri İsviçre çakısını andırıyor; tek bir hareketle kolayca çıkartılıp tekrar takılabilen, modüllerden oluşan, değişken ve genişletilebilir bir makyaj setini içeriyor kreasyon

Makyaj aynası, fondöten, allık, göz altı kapatıcı, ikili göz farı ve ruj yani 6 paleti üstüste geçirip tek bir blok halinde taşıyabiliyorsunuz çantanızda Bir bakıma kendi makyaj çantanızı seçtiğiniz modüllerle siz yaratıyorsunuz Bu seti sağ elinizde tutarak otomobil kullanırken bile makyajınızı tazelemeniz mümkün

Minerallerle zenginleştirilmiş fondöten ve allıklar, balmumu içeren rujların dokuları da bir hayli ince Ayrıca fondötenler yakada iz bırakmıyor, rujlar ise kolay kolay etkisini yitirmiyor Mutlaka denemelisiniz Daha detaylı bilgi için wwwfredfarrugiacom adresini de ziyaret edebilirsiniz

İşte Fred Farrugia ile siz Mahmure okuyucuları için yaptığımız söyleşimiz

“Makyaj kamuflaj değildir!”

Sizin için makyaj nedir?

Benim için makyaj bir aksesuar Kadının kişiliğini tanımlayan ve ifadesini destekleyen, anlam kazandıran bir aksesuar ama kesinlikle kamuflaj olarak değerlendirmemek gerekir

Renkli makyaj dünyasının içine nasıl girdiniz?

Uzun hikaye 8 yaşına uzanıyor aslında Renklere ve materyallere olan düşkünlüğüm, kaderim beni moda ve güzellik dünyasına sürükledi

Lancômeun eski artistik direktörüydünüz Kendi markanızı yaratmaya iten neydi?

Lancômeda çalıştığım 8 yılın sonunda öyle bir noktaya gelmiştim ki daha ileriye gitme durumum yoktu ve yoluma kendi markamı yaratarak devam etmeye karar verdim Kadınların hayatını kolaylaştırmak, makyaja ve onu kullanan kadınlara özgürlük sağlamak arzusuyla yola koyuldum

Alıntı Yaparak Cevapla

Makyajın İpodu

Eski 10-29-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Makyajın İpodu

Markanızı yaratırken ilham kaynaklarınız neler oldu?

Kadınlar ve onların günlük ihtiyaçlarından ilham aldım

Fred Farrugianın diğer markalara göre farkı nedir?

Öncelikle belirtmek isterim ki bu bir koleksiyon değil Özgün konseptli çok yönlü bir marka Marka dahil her şey yeni; dizayn, konsept, makyajı elinde yapabilme hissi ve özellikle de kimyasal içerikte kullanılan özel malzemeler Marka baştan sona alışılmışın dışında bir yaklaşım İlk bakışta sıradan makyaj ürünleriymiş gibi gelebilir insana ama aslında çok yenilikçi İşte Fred Farrugianın farkı bunlarda yatıyor

Ora-Itonun tasarladığı bu modern ve fonksiyonel makyaj paletlerinin yaratım aşamasında markanın yaratıcısı olarak sizin ne gibi bir etkiniz oldu?

Öncelikle ben konseptimi hazırlamıştım Ora Ito ile karşılaştım ve ona konseptimi anlattım Bütün ürünlerin bir arada toplanabilirliği, elde tutulabilir olması ve taşınabilir yani cebe, çantaya girmesi önemli ayıntılardı benim için 2 gün sonra bana hazırladığı tasarımı gösterdi ve “tamam budur” dedim Bir daha hiç dokunulmadı Yani 5 yıldır tasarım hazırdı ancak şimdi tüketicinin karşısında

2009-2010 kış makyaj trendini özetler misiniz?

Aslında şu aşamada trendlerden konuşmak güç benim için Ben burada kadınlara çok renkli ve zengin içerikli bir marka sunuyorum Memnun olmaları adına ihtiyaçlarına cevap veriyorum Makyaj koleksiyonlarım daha sonra gelecek, işte o zaman trendlerden bahsedebiliriz Lancômeda da yaptığım gibi anlayışım, trendi takip etmemek ama kendi trendimi yaratmak olacak!

Ürünlerinizi nerelerden satın alabiliriz?

Dünyadaki tüm Sephoralarda satışa sunuldu

Markanızın adıyla butik açmayı düşünüyor musunuz?

Evet çok kısa bir zaman sonra

44 yaşında ve ikizler burcu olan Fransız Fred Farrugiaya tercihlerini sorduk:

Karakter: Walt Disney, Pamuk Prenses
Tasarımcı: Jean-Paul Gaultier
Trend: Gerçeklik
Stil: Prada
Renk: Deniz mavisi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com