![]() |
Makyajın İpodu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Makyajın İpoduMakyajın ipodu [SIZE=+0]Yepyeni bir makyaj markası ile tanıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Farından allığına kadar tüm malzemelerin mükemmel bir görünümü var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Makyaj aynası, fondöten, allık, göz altı kapatıcı, ikili göz farı ve ruj yani 6 paleti üstüste geçirip tek bir blok halinde taşıyabiliyorsunuz çantanızda ![]() ![]() ![]() Minerallerle zenginleştirilmiş fondöten ve allıklar, balmumu içeren rujların dokuları da bir hayli ince ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte Fred Farrugia ile siz Mahmure okuyucuları için yaptığımız söyleşimiz ![]() ![]() ![]() “Makyaj kamuflaj değildir!” Sizin için makyaj nedir? Benim için makyaj bir aksesuar ![]() ![]() ![]() ![]() Renkli makyaj dünyasının içine nasıl girdiniz? Uzun hikaye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lancômeun eski artistik direktörüydünüz ![]() Lancômeda çalıştığım 8 yılın sonunda öyle bir noktaya gelmiştim ki daha ileriye gitme durumum yoktu ve yoluma kendi markamı yaratarak devam etmeye karar verdim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Makyajın İpodu |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Makyajın İpoduMarkanızı yaratırken ilham kaynaklarınız neler oldu? Kadınlar ve onların günlük ihtiyaçlarından ilham aldım ![]() Fred Farrugianın diğer markalara göre farkı nedir? Öncelikle belirtmek isterim ki bu bir koleksiyon değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ora-Itonun tasarladığı bu modern ve fonksiyonel makyaj paletlerinin yaratım aşamasında markanın yaratıcısı olarak sizin ne gibi bir etkiniz oldu? Öncelikle ben konseptimi hazırlamıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2009-2010 kış makyaj trendini özetler misiniz? Aslında şu aşamada trendlerden konuşmak güç benim için ![]() ![]() ![]() ![]() Ürünlerinizi nerelerden satın alabiliriz? Dünyadaki tüm Sephoralarda satışa sunuldu ![]() Markanızın adıyla butik açmayı düşünüyor musunuz? Evet çok kısa bir zaman sonra ![]() ![]() ![]() 44 yaşında ve ikizler burcu olan Fransız Fred Farrugiaya tercihlerini sorduk: Karakter: Walt Disney, Pamuk Prenses Tasarımcı: Jean-Paul Gaultier Trend: Gerçeklik Stil: Prada Renk: Deniz mavisi Şehir: Doğduğum şehir Paris |
![]() |
![]() |
|