![]() |
Aşk-İ Memnu Dizisinin Güzeli Peyker Nur Aysanın Güzellik Sırları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk-İ Memnu Dizisinin Güzeli Peyker Nur Aysanın Güzellik SırlarıAşk-ı Memnu dizisinin güzeli Peyker Nur Aysanın güzellik sırları Güzel oyuncu Nur Aysan, ruh haline göre makyaj yaptığını ama genellikle doğal tonlarda makyajı tercih ettiğini söylüyor ![]() ![]() Çantanızda mutlaka bulundurduğunuz üç ürün nedir? Parfümüm Chanel Chance, lipstick ve gül esanslı el kremim ![]() Düzenli olarak yaptırdığınız profesyonel bakımlar var mı? Ayda en az bir kere mutlaka peeling yaptırıyorum ![]() GÜL SUYU KULLANIYORUM En çok ne satın alıyorsunuz? Dudaklarım soğuktan çok etkilendiği için soğuktan koruyucu lipbalmlar ![]() ![]() ![]() Bugüne kadar aldığınız en iyi güzellik önerisi nedir? Yonca Bagana ve Oya Komar'ın yaptığı renk analizi sonrasında, renklerin insanın doğal güzelliğini nasıl ortaya çıkardığını gördüm ![]() ![]() Annenizden öğrendiğiniz güzellikle ilgili klasik bir yöntem var mı? Annem 55 yaşında, bugüne kadar nemlendirici ve buna benzer hiçbir şey kullanıp cildini yormamış ![]() ![]() ![]() Yatmadan önce uyguladığınız özel bir bakım var mı? Yatmadan önce cildimi içinde gül suyu bulunan özel bir karışımla temizliyorum ![]() Peki güneşle aranız nasıl? Güneşi, bronz teni çok severim ![]() ![]() Bir davete hazırlanırken hangi makyaj mucizesi olmazsa olmazınızdır? Buğulu gözler yaratmak için gri far kullanırım ve kirpiklerimi belirginleştiririm ![]() Genellikle hep aynı makyaj stilini mi kullanıyorsunuz yoksa değiştiriyor musunuz? Makyajım ruh halime göre değişiyor ama genelde doğal makyaj yapıyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|