Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2010, çorap, modasında, sezonu, sonbahar, yapılacak, yapılmayacaklar

2010 Sonbahar Sezonu Çorap Modasında Yapılacak Ve Yapılmayacaklar

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2010 Sonbahar Sezonu Çorap Modasında Yapılacak Ve Yapılmayacaklar

2010 Sonbahar sezonu çorap modasında yapılacak ve yapılmayacaklar

Ekim'in en sevdiğim tarafı, ayaklarımın o yumuşaklığa, yani çoraba ihtiyaç duymasıdır İtiraf ediyorum; ben tam bir çorap fetişistiyim! Çorap koleksiyonumu görseniz, gözleriniz yerinden fırlar Her kıyafetime uygun çorap bir yana, yatak için bile özel çoraplarım vardır Çorap zevkime doymak içinse, bu sezon 'birebir' diye düşünüyorum Öyle ki artık her şeyle, her yere, her zaman çorap giyiliyor ve ben bu durumdan son derece mutluyum

YAŞINIZ ÇOK ÖNEMLİ

Bu hafta sizin için; sezon çorap modasında yapılacak ve yapılmayacakları yazdım Buyrun okuyun

Sizin 'Gossip Girl' kızlarından ne farkınız var? Dizüstü çoraplar yakışana çok yakışır Katia'da bacağı harikulade gösteren modeller var, tavsiye ederim

Bir de bu çorapların baldırlara kadar çıkanları var Tam kolejli kız tiplemesi yaratmak için! Bacaklarınız güzelse, Calzedonia'dan üzeri siyah zımbalı modeli aldınız mı, resim tamam demektir Ama burada unutulmaması gereken bir faktör var; o da yaş! Lütfen arkadan liselik, önden müzelik durumuna düşürmeyin kendinizi

Gelelim hepimizin kullanabileceği, klasik ama bir o kadar da trendy tarza Siyah mus çoraptan bahsediyorum Şu 100 denier (çorabın dokunma sayısı) olanlar yani Tayt gibi duruyor Ayakkabı olarak da en açık renklisini, hatta yazlık sandalları giyindiniz mi, tıpkı Rachel Bilson gibi oluyorsunuz

Bir çorabın en önemli noktası; bacağı ince göstermesidir Ama Prada vitrinlerini süsleyen gri, yanı çizgili, aşırı kalın çoraplar; Temel Reis'in sevgilisi Safinaz'ı bile fil bacaklı gösterir Aman diyorum!

TAŞLISI MODA

Stephan Rolland'ın siyah taşlı çorapları sezon defilesinde o kadar göz okşayıcıydı ki; insan giymeye kıyamaz Belki siyah çoraplara taş yapıştırıp çakmasını yapabiliriz!

Jean Paul Gaultier file çorabı yeniden IN yaptı İyi de oldu Çok şık, hafif ten gösteren, seksi bir çorap Spor bir şeylerle giyerseniz üzerinizdeki baskıyı hafifletebilirsiniz

Merak edenlere İnce, ten rengi çorap hâlâ OUT Ama Penti'de gördüğüm üstü yazılı ince çorap da hoşuma gitmedi diyemem Alacağım galiba

SOKET ÇORAP DÖNDÜ

Eskiden okulda donar, kilotlu çorap üstüne soket çorap giyerdik Şimdi o durum gene moda! Bir de üstüne bot giydiniz mi, acayip trendy olursunuz Bill's Store'larda satılan Falke çorapları bu tarzı uygulamak isteyenlere şiddetle tavsiye edilir

'Yok ben klasik biriyim, moda ne yapıyorsa peşinden koşamam' diyorsanız; size gerçekten çok zor kaçırıp, eskiteceğiniz bir marka veriyorum: Wolford Arkası dikişli siyah çorapları her sezon gözdem olmuştur

Miu Miu'nun resimdeki çoraplarının yakışmayacağı bir bacak düşünemiyorum 'Almazsam çıldırırım, giydiğimde ise güzelliğinden çıldırırım' diyeceğim çoraplar bunlar Faydalı bir bilgi vereyim; Penti'de çok benzeri var Hem de uygun fiyata

Tül IN::
Deri döndü pir döndü Uzun, kısa, etek, elbise, pantolon, hele şort; sadece TülIN değil acaayiiiiip IN!

Tül OUT:
Asker kıyafetlerinden o kadar gına geldi ki OUT oldu!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com