|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
estetik, güzelleşmek, için, yapanlara, öneriler |
![]() |
Güzelleşmek İçin Estetik Yapanlara Öneriler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzelleşmek İçin Estetik Yapanlara ÖnerilerGüzelleşmek için estetik yapanlara öneriler Yeni haliniz eski görüntünüzü aratmasın Güzelleşmek için bıçak altına yatmadan önce bir kez daha düşünün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TÜCCAR DOKTORLAR BİLGİ VERMİYOR Estetik mağduru olmamak için, bir plastik cerraha veya dermatoloğa başvurmak gerekiyor ![]() ![]() * Hastaların, doktorlara ne istediklerini tam olarak anlatmaları lazım ![]() ![]() * Ameliyat planı yapmak son derece önemli ![]() * Hekim olarak, hastanın ameliyata hazır olup olmadığını sormak zorundayız ![]() ![]() ![]() * Biz önce doktoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Eğer hasta elinde bir başkasının fotoğrafı ile bana gelirse; ben o hastaya soru işareti ile yaklaşıyorum ![]() * Hastalar, doktorların onlara anlattıklarından emin olmalılar ![]() ![]() ![]() * Önemli olan doktor hasta ilişkisidir ![]() ![]() * Hasta doktoruna güvenmelidir ![]() ![]() ![]() * Gerçekçi isteklerde bulunmayan, izler ve iyileşme konusunda bir türlü ikna olmayan hastaları ameliyat etmiyorum ![]() * Ameliyat öncesi, ameliyatta ve ameliyat sonrası dönemde hasta hayal kırıklığına uğruyorsa her iki tarafta da yüzde 50 suç var demektir ![]() * Estetik cerrahlar önce iyi bir plan yapabilmeli ![]() ![]() ![]() * Hastayı ameliyat sonrasına iyi hazırlamak lazım ![]() ![]() KENDİNİZE GÜVENİN ESTETİĞİ BOŞVERİN Vatan gazetesi yazarı ve estetik mağduru Ayşe Brav, "Mecbur olmadıkça estetik olmayın" diyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ERKEK HASTALAR DAHA MEMNUNİYETSİZ * Hastalar, uzman olmayan hekimler yerine işin uzmanlarını tercih ederlerse, ameliyatın risklerini, öncesi ve sonrasında neler yapılması gerektiğini bilirlerse, estetik mağduru olmazlar ![]() * Birisi size mazeret olarak, "Burnun çok çirkin, ben senden ayrılıyorum" derse siz de burnunuzu değiştirmek istersiniz ![]() ![]() * Bu ameliyatları denetleyen bir kurum yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Hasta "Ben 18 yaşındaki halim gibi olmak istiyorum" derse, bunun mümkün olmayacağını bilmeli ![]() ![]() * En başarılı estetik operasyon, kişiye uygun ameliyatı yapmaktır ![]() ![]() * Kadınların güzellik için canını alın, sesleri çıkmaz ![]() ![]() ![]() * Başkası için değil kendisi için ameliyat olanlar mutlu oluyorlar ![]() ![]() GÜNEŞE ÇIKIYOR SONRA SAKLIYORLAR *Türkiye'de, başka uzmanlık dalındaki uzmanlar da estetik ameliyat yapıyorlar ![]() ![]() * Hasta, doktorunun estetik cerrahi konusundaki deneyimini mutlaka sormalı, araştırmalıdır ![]() * Hastalar birebir cerrahlarıyla görüşmeli ![]() ![]() ![]() * Hasta, ameliyatın nerede yapılacağını mutlaka sormalı ![]() ![]() ![]() * Hasta, cerrahın kendisinden checkup isteyip istemediğini sormalı ![]() ![]() * Ben hastalarıma olabilecekleri önceden anlatıyorum ![]() ![]() ![]() * Hastaların sorumluluğu, doktorların söylediklerine dikkat etmektir ![]() ![]() ![]() ![]() * Üstelik hastalar bize ikinci defa geldiklerinde sigara içtiklerini veya güneşe çıktıklarını itiraf edemiyorlar ![]() ![]() * Sonra da 'Ameliyatım başarısız oldu' diyorlar Sabah : Esra Tüzün |
![]() |
![]() |
![]() |
Güzelleşmek İçin Estetik Yapanlara Öneriler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzelleşmek İçin Estetik Yapanlara ÖnerilerPhnde büünje yabdrmaq isTiorm xD |
![]() |
![]() |
|