Yoğurt Ve Çorba Katiği Tarifi |
10-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yoğurt Ve Çorba Katiği TarifiYOĞURT VE ÇORBA KATIĞI TARİFİ Malzemeler: 4 su bardağı Mısır Unu 4 su bardağı sıcak Su 1 paket Kabartma Tozu 1 çorba kaşığı Yoğurt 1 çorba kaşığı Sıvı Yağ biraz tuz Yapılışı: 4 su bardağı mısır unu, 4 su bardağı sıcak su, 1 paket kabartma tozu, 1 çorba kaşığı yoğurt ve 1 çorba kaşığı tuzu bir kaba alıp karıştırın Karışımı mücver kıvamına gelinceye kadar yoğurmaya devam edin Daha sonra bir fırın tepsisini yağlayın Hamuru yağlanmış fırın tepsisinin içine yayın Kenarlarını düzeltip, önceden ısıttığınız fırına koyun 220 derecelik fırında 1 saat pişirin Arada sırada bir çatal yardımıyla pişip pişmediğini kontrol edin Daha sonra dilimleyerek servis yapın Not: özellikle yoğurt ve çorbanın yanında yenir |
Yoğurt Ve Çorba Katiği Tarifi |
10-29-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yoğurt Ve Çorba Katiği Tarifiteşekkürler bu tarifi arıyordum |
|