![]() |
Kereviz Çorbasi Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kereviz Çorbasi TarifiKEREVIZ ÇORBASI MALZEMELER 1 adet kereviz 1 baş soğan Yarım kilo süt 1-2 tanekarabiber 2 bardak su 1 yemek kaşığı un Yeteri kadar tuz 1 çay kaşığının ucuyla karabiber 1 yumurta sarısı 1 kutu krema HAZIRLANIŞI 1-2 kez yağda çevrilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kereviz Çorbasi Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kereviz Çorbasi TarifiKereviz Çorbası Malzemesi: 375 gr ![]() 2 adet soğan 1 çorba kaşığı tereyağı 2 su bardağı et suyu 2 çorba kaşığı yoğurt 2 silme çorba kaşığı nişasta 1 yumurta sarısı 1 limonun suyu karabiber tuz Hazırlanışı: Bir kabın içine 4 bardak su, 1 çorba kaşığı un ve 2 çorba kaşığı sirke koyun ve ayıklayıp küçük parçalar halinde kestiğiniz kerevizleri bu suya koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|