1 kg kabağın kabuklarını soyun ve iyice haşlayın Robottan geçirip püre yapın 40 gr unu yakmadan kavurun 200 ml süt ilave edin karıştırarak bir taşım kaynattıktan sonra hemen püreye ilave edin ve tekrar robottan geçirin Çorbayı tencereye alın 30 ml yağ ilavesiyle ısıtın Kıyılmış dereotu ile sıcak servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.