![]() |
Şiş Börek Çorbası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şiş Börek Çorbası TarifiŞiş Börek Çorbası Tarifi Kullanılacak Malzemeler 2 adet orta boy soğan 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı nane 1 çay kaşığı kekik 3 su bardağı un 1-1/2 zeytinyağı 1 kg yoğurt 1 demet maydaonoz 1 su bardağı pirinç 1 su bardağı nohut 250 gr kıyma 1 adet yumurta 2 çorba kaşığı tereyağ Hazırlanma Şekli Tencereye 1 çorba kaşığı tereyağı eritip rendelenmiş soğanları katıp sote edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Şiş Börek Çorbası Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şiş Börek Çorbası TarifiŞiş Börek Çorbası Tarifi Hatay Valiliği Antakya Mutfağı - Süheyl Budak MALZEMELER (4 Kişilik) Mantı malzemesi: 22 adet mantı 100 gr ![]() 50 gr ![]() 50 gr ![]() 150 gr ![]() Karabiber 500 gr ![]() 1 çorba kaşığı soğan YAPILIŞI Bu çorbanın mantısı kendine has bir mantı türü olup şapka şeklindedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|