![]() |
Miso Çorbası Tarifi ( Japonya ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Miso Çorbası Tarifi ( Japonya )Miso Çorbası Tarifi ( Japonya ) Malzemeler Yarım litre su orta havuç, 2′şer santim uzunluğunda kalem kalınlığında kesilmiş orta soğan, yarım halkalar halinde doğranmış Yarım patlıcan liralar inceliğinde kesilmiş yarım halkalar halinde 140 gram miso adam başı 10 gram 12/3 paket tofu çay kaşığı katsuo daşi ya da arzuya göre bir veya yarım çiroz balığı kurusu Yapılışı Yarım litre kaynamakta olan suya havuçları atın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Misodan sonra ise çorba kesinlikle kaynatılmamalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|