![]() |
Toskana Usulü Sebze Çorbası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Toskana Usulü Sebze Çorbası TarifiTOSKANA USULÜ SEBZE ÇORBASI Malzemesi: 8 bardak et suyu 3 çorba kaşığı margarin 1 büyük soğan 1 bardak kuru fasulye 5 yaprak lahana 1 pırasa 1/2 kahve fincanı domates salçası 100 gr ![]() 4 diş sarmısak 1 demet maydanoz 1/2 demet kereviz yaprağı 2 kahve fincanı rende gravyer peyniri tuz karabiber 1 karanfil Hazırlanışı: Bir tencereye 3 çorba kaşığı margarin, küçük kesilmiş, 1 büyük baş soğan, her ikisi de kıyılmış yarım demet kereviz yaprağı ve 4 diş sarmısak koyarak 5 dakika kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Fasulyeli çorbada mümkün olduğu kadar küçük beyaz fasulya kullanın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|