|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
azerbaycan, çorbası, kaymaklı, mantar, mutfağı, tarifi |
![]() |
Kaymaklı Mantar Çorbası Tarifi (Azerbaycan Mutfağı) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaymaklı Mantar Çorbası Tarifi (Azerbaycan Mutfağı)Kaymaklı Mantar Çorbası Tarifi (Azerbaycan mutfağı) 60 qr (4 yemek kaşığı) tere yağı, yine 60 qr (8 yemek kaşığı) un, 1,5 litre (6 su bardağı) tavuk suyu, 300 qr ![]() ![]() ![]() Hazırlanış şekli: Kazanda erittiğimiz tere yağına un ilave edilir ve kısık ateşte kahverengi olana kadar kavrulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|