![]() |
Et Suyu (Koyun Başından) Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Et Suyu (Koyun Başından) TarifiEt Suyu (Koyun başından) Kullanılacak malzeme: 13 bardak (3 lt 250 gr) su, 1 iri koyun başı, 1 baş iri soğan, 1 iri havuç, 1 demet kök maydanoz, 1/4 pırasa, 1 diş sarmısak, 1 çorba kaşığı tuz ![]() Yapılışı: Bir tencereye su, derisi ayıklanmış ve temizlenmiş koyun başı, kabukları ayıklanmış soğan, üstü kazınmış havuç, temizlenmiş maydanoz kökü, pırasa, sarmısak ve tuz konur, sonra tencere açık olarak ateşe oturtulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|